top of page
  • Forfatters billedeRTT

RTT overtager opbygningsaktiviteter fra Dansk Auto Logik

Opdateret: 30. mar. 2023


Landets største totalleverandør til autobranchen, RTT, udvider forretningen og overtager opbygningsaktiviteter fra Dansk Auto Logik i Vamdrup. RTT indtager derved en logistisk nøgleplacering, som sammen med et strategisk samarbejde med Dansk Auto Logik kommer kunderne til gode.


RTT overtager bilindretningsaktiviteter fra Dansk Auto Logik i Vamdrup og indgår samtidig strategisk samarbejde med Dansk Auto Logik. Ved at etablere sig i Vamdrup bliver RTT nabo til Dansk Auto Logik, som varetager transport af mange af landets erhvervsbiler, hvorved erhvervskundernes biler kan trille direkte fra deres ankomst i Danmark ind på ombygningsværkstedet. For kunderne betyder det, at deres nye bil ikke først skal transporteres fra Vamdrup til forhandleren, fra forhandleren til ombygningsværkstedet og tilbage til forhandleren, før den kan udleveres. Det betyder lavere omkostninger og hurtigere levering.


Indtil i dag har Dansk Auto Logik drevet et værksted med bilindretning i form af reolsystemer, gulv-, loft- og sidebeklædning og lignende på adressen i Vamdrup. RTT overtager værkstedet samt tilhørende aktiviteter og etablere sig derved i det logistiske smørhul, hvor kundernes nye biler rammer dansk jord for første gang. Som en del af handlen overtager RTT alle medarbejdere på værkstedet fra Dansk Auto Logik samt lejemålet på Koldingvej 7 i Vamdrup.

“Hos RTT er placeringen i Vamdrup en mulighed for at tilbyde en slags fast-lane for opbygning af erhvervsbiler,” fortæller Administrerende direktør i RTT, Claus Jønck, og fortsætter:

“Vi får nu mulighed for at tilbyde opbyggede erhvervsbiler direkte, fra bilerne ankommer i Danmark og ud til forhandlerne, hvilket i sidste ende kommer vores kunder til gode. Jeg er meget tilfreds med denne mulighed, hvor Dansk Auto Logik kommer til at være en vigtig brik i vores service.”

Også hos Dansk Auto Logik ser man med begejstring på det nye samarbejde:

“Aftalen med RTT betyder for os, at vi som logistikleverandør, kan tilbyde vores kunder endnu mere effektive og komplette løsninger vedr. erhvervsindretning. Vores dygtige medarbejdere fortsætter hos RTT, og jeg betragter det som det perfekte match, at vi kan byde netop RTT – som også har stort fokus på socialt ansvar – velkommen i Vamdrup. I Dansk Auto Logik fortsætter vi med VAN-ombygninger og forskellige klargøringsopgaver herunder remarketing i vores store klargøringscenter på Pantonevej i Vamdrup,” fortæller Kurt Rath, Administrerende direktør, Dansk Auto Logik.

970 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page