top of page

BILINDRETNING

RTT er din førende samarbejdspartner inden for bilindretninger og mobile transportløsninger i Danmark. Uanset om du arbejder inden for erhverv, handel eller håndværk, garanterer vores ekspertise og erfaring kvalitetsprodukter og service.

Optimering af arbejdsbilen

Vi forstår vigtigheden af effektivitet for den professionelle håndværker. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der optimerer din arbejdsdag med et fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet. Med vores brede udvalg af indretninger kan du nemt organisere din bil, så du har alt, hvad du behøver, lige ved hånden. Spar tid og øg din produktivitet med RTT's praktiske løsninger, der matcher dine behov.

 

Sortimo Pro Partner

Som Sortimo Pro Partner kan vi realisere dine ønsker under ét tag. Vores sælgere har specialiseret sig i Sortimos tegneprogram, der kan indrette dit nye varerum præcis, som du ønsker det, og du har hermed muligheden for at se det og ændre det, inden bilen bliver indrettet. Vores produkter er branchetilpassede og sikrer, at dit værktøj altid er inden for rækkevidde og sikkert fastgjort.

Når du vælger Sortimo, vælger du sikkerhed, fleksibilitet og pålidelighed. Vores indretninger opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og er testet med 20G i crash tests for at sikre dit udstyr under transport.

Fra standardreoler til skræddersyede løsninger, dækker vi alle dine behov inden for bilindretning. Lad vores sælgere hjælpe dig med at skabe den perfekte indretning til din bil med vores 3D-tegninger og originalt tilbehør fra Sortimo.

Originalt Sortimo tilbehør

Med Sortimo originaltilbehør kan du fuldende din bilindretning med mange funktionelle og praktiske løsninger. Se hele sortimentet her

 

For inspiration og mere information om produkter, læs Sortimos katalog her.

TRYK PÅ OVERSKRIFTERNE I GALLERIET FOR AT KOMME TIL UNDERSIDERNE
bottom of page