top of page

BILINDRETNING

RTT er Danmarks førende leverandør af bilindretninger og mobile transportløsninger. 

 

Fleksible og sikre indretningsløsninger 

Vi er meget opmærksomme på, at tiden er vigtig for den professionelle håndværker. Det gælder om at kunne arbejde effektivt, når du er ude hos kunderne, og opnå fuld udnyttelse af både servicebilen og medarbejderne.

Med en indretning fra Sortimo opnås et yderst fleksibelt og sikkert arbejdsmiljø af høj kvalitet i letvægtskonstruktion.

Du kan have flere varer og mere værktøj med, og den effektive indretning medvirker til, at du hurtigere kan finde det rette værktøj. 

Vælg sikkert - vælg Sortimo

Når du vælger Sortimo, kan du trygt stole på, at dine materialer og dit værktøj bliver, hvor du har placeret dem, mens du er på farten.

Udover at tilbyde et væld af lastsikringsløsninger, har Sortimo i mange år samarbejdet med bilindustrien, det tyske TÜV og andre uafhængige testinstanser, for at sikre at indretningerne opfylder Sortimos høje krav til sikkerhed. 

Kun det bedste og sikreste er godt nok til Sortimos kunder og derfor tester de deres indretninger med 20G i crash tests, hvilket er dobbelt af, hvad de industrielle standarder efterspørger.

Skræddersyede løsninger

Vi dækker alle behov inden for bilindretning lige fra standardreoler, til branche-tilpassede og skræddersyede indretninger.
 

Vores sælgere hjælper dig med at få indrettet dit nye varerum, præcis som du ønsker det. Vi udarbejder 3D tegninger af indretningen, udfra dine behov og ønsker, og du har mulighed for at se og ændre på indretningen, inden vi bestiller reolerne.
 

Originalt tilbehør

Med Sortimo originaltilbehør kan du fuldende din bilindretning med mange funktionelle og praktiske løsninger. Se hele sortimentet her

 

For inspiration og mere information om produkter, læs Sortimos katalog her.

TRYK PÅ OVERSKRIFTERNE I GALLERIET FOR AT KOMME TIL UNDERSIDERNE
bottom of page