top of page
  • Forfatters billedeRTT

Slip for iskolde hænder og stressede morgener?


Start dagen sikkert og i godt humør med en bilvarmer fra Webasto.

Du kan desuden fjernbetjene din bilvarmer via en app på din smart phone, en avanceret fjernbetjening eller en timer.


Slut med kolde "poter"

Med en Webasto bilvarmer, bliver din bil den mest populære i nabolaget!


Godt for miljøet og bilens motor! Med en bilvarmer fra Webasto er det slut med koldstart, og det betyder mindre slid og færre reparationer på din bil.

Du hjælper desuden miljøet, da en forvarmet motor reducerer udslippet af skadelige stoffer, i eks. en benzinmotor, med helt op til 40%. Webastos produkter er gennemtestede, og du kan være sikker på, at de fungerer sikkert og pålideligt i alle situationer. Du kommer til at få glæde af din Webasto bilvarmer i rigtig mange år.


Du sparer penge En bilvarmer giver kun et minimalt merforbrug af benzin, for en forvarmet motor nedsætter benzinforbruget og kompenserer derfor næsten 100% for merforbruget i opvarmningsfasen.


Hvad koster en bilvarmer i benzin: Bilvarmer til benzinmotor: ca. 1,75 DKK (ved en literpris på 10,35 DKK og 20 min. opvarmning) Bilvarmer til dieselmotor: ca. 0,89 DKK (ved en literpris på 8,87 DKK og 20 min. opvarmning)


Dejlig varmt på ingen tid! Den nye Webasto bilvarmer-generation Thermo Top Evo varmer lynhurtigt din bil op og afrimer ruderne på ingen tid! Thermo Top Evo er kompakt og effektiv og helt perfekt til de nye bilmodeller med lille motorrum.


Hav glæde af din bilvarmer året rundt Bilvarmeren byder også på øget komfort om sommeren. Når det bliver varmt, skifter du til ventilationsfunktionen, så undgår du, at kabinen bliver varm som en ovn.

Vi monterer bilvarmere i de fleste bilmærker og modeller og priserne starter fra 10.995,- på udvalgte kampagne modeller.


Kontakt vores salgschef Thomas Christensen på tsc@rtt.dk eller tlf.: 27797243 og få et tilbud på montering af bilvarmer i din bil.

650 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page