top of page
  • Forfatters billedeRTT

Vær sikker på at dit batteriværktøj altid er opladt

Opdateret: 19. apr. 2018

Få installeret den miljøvenlige og effektive Lithium Power Supply fra Clayton Power i din håndværkerbil.LPS (Lithium Power Supply) er et komplet inverter-system med indbygget lithiumbatteri, der fungerer som en generator, men uden generende støj og forurening. LPS’en oplades effektivt fra solceller, lysnettet eller i bilen under kørsel. Den er også fuldt funktionel i nye biler med Euro 6.


LPS fås i tre varianter: LPS 1200W-60Ah, LPS 1500W-100Ah og LPS 2500W-100Ah. Den kraftigste variant egner sig til bl.a. vinkelslibere, kompressorer og industristøvsugere

Batteri-generatoren giver adgang til både 230V og 12V strøm samtidig.


6x længere levetid

Litiumbatterierne har en væsentlig længere levetid end traditionelle blybatterier og derfor er lithiumløsningen hurtigt tjent ind. Lithiumbatteriet i LPS’en kan holde til ca. 2000 op-/afladninger, hvorimod blybatterier kun tåler omkring 350.


Plads til mere arbejdsudstyr

LPS’en er en all-in-one strømforsyning med lav vægt og kompakt design. Det indbyggede lithiumbatteri vejer kun en 1/3 af blybatterier med samme mængde energi til rådighed. Det betyder mere plads til arbejdsudstyr i bilen og færre ture tilbage til firmaet efter udstyr.


6x hurtigere opladning og mere power

En fuld opladning af LPS'en kan klares på 1 time og 40 minutter, mod 8-10 timer for blybatterier. Samtidig får du over dobbelt så lange operationstider på dit udstyr som traditionelle blybatterier.


Ønsker du pris, eller vil du høre mere om den effektive Lithium Power Supply fra Clayton Power kan du kontakte os her:


Sjælland: Tlf. 4453 5515/tsc@rtt.dk

Fyn/Jylland: Tlf. 8624 1455/ch@rtt.dk544 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page