top of page
  • Forfatters billedeRTT

Drop varebilen og tag cyklen!

Nu kan du køre uden om køerne, slippe for parkeringsproblemer og samtidig være bæredygtig, når du kører rundt til dine kunder i byen.

Med den nye lastcyklen ProCargo CT1 fra Sortimo, forenes det lille erhvervskøretøjs lastmuligheder med en cykels manøvredygtighed og fleksibilitet.


Ladcyklen er spækket med fordele, der hjælper dig med at få en lettere hverdag, spare tid og samtidig gøre noget godt for miljøet. Takket være kombinationen af pedalkraft og elektromotor er cyklen nemlig 100% emissionsfri og udleder derfor ingen skadelige partikler.
Teknik på højeste niveau

Der er udelukkende anvendt kvalitetskomponenter til produktionen af ProCargo CT1. Udover omfattende tyverisikring er ladcyklen ligeledes udstyret med hydrauliske skivebremser med blokeringsfunktion og et moderne remtræk, der understøttes af en kraftig elektromotor. Det letlæselige display giver dig adgang til alle vigtige informationer under kørslen og er let at betjene. ProCargo CT1 fås i to forskellige længder og kan bære op til 140 kg udover cyklistens vægt. Ladcyklen er samtidig utrolig fleksibel: Den enestående vippeteknologi samt talrige muligheder for indstilling af sæde og styr sikrer en sporty og komfortabel oplevelse i særklasse.


Point på miljøkontoen

Takket være kombinationen af pedalkraft og elektromotor udleder ladcyklen ingen skadelige partikler. Dette optimale brændstofkoncept gør sig naturligvis også positivt bemærket ift. de løbende driftsomkostninger. Skifter du til en ladcykel hører udgifter til brændstof, skatter og afgifter fortiden til, og forsikringsudgifterne er ligeledes langt lavere end ved et klassisk motorkøretøj. I modsætning til 100 % eldrevne køretøjer sikrer den semimanuelle drift samtidig noget nær ubegrænset rækkevidde – alt efter vægtbelastningen og forholdet mellem pedal- og motorkraft kan ladcyklen takket være det højeffektive batteri tilbagelægge mellem 40 til 60 kilometer. Ladcyklens bæredygtige koncept er samtidig et plus for virksomhedens image. Miljøbevidstheden blandt befolkningen stiger hele tiden, og derfor forventes det også af virksomhederne, at de gør deres for at bidrage til en renere verden, uanset branche og størrelse. Med ProCargo CT1 kan du altså slå flere fluer med ét smæk.


Få mere at vide

Læs meget mere om ladcyklen i brochuren her og kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 2834 1561 eller e-mail: cb@rtt.dk, hvis du har spørgsmål, vil have en prøvetur eller andet.


386 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page