top of page
  • Forfatters billedeRTT

RYDBERG SKILTE BLIVER EN DEL AF RTT A/S

7. september 2017

Rydberg bliver nu en del af RTT. Rydberg Skilte ApS i Greve bliver pr. 1. oktober 2017 en del af RTT A/S. Den nye sammenlægning betyder, at RTT nu bliver endnu stærkere indenfor visuel kommunikation og branding.


”Vi er meget glade for, at vi med virksomheden Rydberg under samme tag har fået tilføjet et helt nyt og spændende forretningsområde, som supplerer vores eksisterende aktiviteter på bedste vis,” siger administrerende direktør i RTT, Claus Jønck.

Styrkelse af position og viden

RTT og Rydberg har i mange år kendt til hinanden fra branchen.

”Tit har vi arbejdet med de samme kunder og fint komplementeret hinandens opgaver. Begge virksomheder er hver især stærke inden for deres speciale, og sammen kan vi tilbyde vores kunder en bredere pallette af services”, udtaler Claus Jønck, adm. direktør for RTT samt direktør og ejer af Rydberg, Lasse Rydberg.

”Ledelsen i begge virksomheder er meget enige om fremtidsvisioner og værdigrundlag, og derfor er vi sikre på, at samarbejdet bliver til fordel for både kunder og medarbejdere,” forklarer Claus Jønck og nævner, at samarbejdet vil medføre betydelige fordele for kunderne, fordi firmaerne nu er Landdækkende og totalleverandører inden for:

• Bilbranchen • Visuel kommunikation og branding af virksomheder.

Lasse Rydberg udtaler, at sammenlægningen bliver en stor fordel for Rydbergs eksisterende kunder, da produktionsapparat og medarbejderstaben bliver kraftig forøget. ”Med 7 lokationer i hele landet er vi nu nærmere kunden og kan løse opgaver hurtigt og effektivt,” siger han.


Fakta om Rydberg Skilte

I over 25 år har Rydberg med udgangspunkt i den nyeste teknologi leveret skilte, bannere, flag, POS-materiale, sportsreklamer, dekorationer til bil, bus og facade, tekstiltryk, digital print og specialopgaver til kunder i hele landet.


Rydberg fortsætter aktiviteterne på den nuværende adresse i Greve. RTT er placeret i Søborg, Greve, København, Amager, Vejle, Aarhus og Aalborg og beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Læs artiklen i Motor-Magasinet her!


1.080 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page