top of page
  • Forfatters billedeRTT

RTT MODTAGER GLADSAXE ERHVERVSPRIS 2017

Erhvervsprisen gives af Gladsaxe Erhvervsråd til en lokal virksomhed, som i særlig grad har udmærket sig i det forgangne år. Torsdag den 12. oktober 2017 blev prisen overrakt af borgmester Trine Græse, formand for Erhvervsrådet.


”RTT A/S er en virksomhed som i særlig grad har gjort sig bemærket i det forgangne år. De er rollemodeller i Gladsaxe, fordi de skaber vækst på bundlinjen og samtidig tager et stort socialt ansvar”, udtaler Trine Græse. I øvrigt fortæller hun: ”De lægger vægt på at skabe en arbejdsplads hvor mennesker kan få en ny chance. De har stor erfaring i at inkludere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og får dem på rette vej. Det gøres i tæt samarbejde med værkstedet og de eksisterende medarbejdere”.


Prisen blev præsenteret for medarbejderne fredag morgen, til ugentlige morgenmad.Adm. direktør Claus Jønck og direktør Jens Hultgren er stolte af erhvervsprisen og den anerkendelse som følger med. ”Tusind tak til vores medarbejdere som gør en kæmpe indsats og som har fundet ud, af at det er sjovt at være med på et hold, hvor vi ikke er bedre end den dårligste på holdet.


Det er meget motiverende, når man finder ud af, at man faktisk kan komme ud et sted og få en ny identitet. At når der bliver stillet krav til én, så kan man rent faktisk opfylde dem og være en del af noget større.


Det har vi nu gjort i 15 år, og med stor succes, ”Tak til jer medarbejdere. Det er jeres pris. Udtaler Jens Hultgren. Han fortæller også: ”...Det er vigtigt for os at sige at vi jo ikke gør det for at kunne pudse en glorie, men fordi der er økonomi i det – og fordi det nogle gange godt kan betale sig, at vælge den svære løsning, da den er mere langtidsholdbar.”

Du kan læse mere om Gladsaxe Erhvervspris her og her.

92 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page