top of page
  • Forfatters billedeRTT

RTT MODTAGER GLADSAXE ERHVERVSPRIS 2016

26. september 2017

Sammen med de andre virksomheder i VUVA (Virksomheder for Unges Vej ind i Arbejdslivet) i Gladsaxe, hædres RTT for at tage fælles ansvar for unges vej ind i arbejdslivet.


Prisen blev overrakt at Borgmester Karin Søjberg Holst.

”Vi glæder os til at følge jeres arbejde og sætte helt nye standarder for, hvordan vi sammen løser lokale udfordringer. Jeg opfordrer alle virksomheder til at støtte op om det lokale initiativ ved at melde sig ind i foreningen” siger Borgmester Karin Søjberg Holst.


Også erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) støtter op om VUVA’s indsats:


”Det glæder mig at se, hvordan flere og flere danske virksomheder i dag formår at kombinere forretning og samfundsansvar. Socialøkonomiske virksomheder gør en positiv indsats for samfundet. Særligt på lokalt plan, hvor virksomhederne spiller en vigtig rolle i at skabe bæredygtige og attraktive lokalsamfund.


Virksomhederne i VUVA er med til at løse en af de helt store samfundsudfordringer, når de i fællesskab tager ansvar for, at unge med mange forskellige baggrunde får en god start på arbejdslivet, og jeg synes, at de tjener som et godt eksempel på, at sund forretning og samfundsansvar sagtens kan gå hånd i hånd”.


47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page