top of page
  • Forfatters billedeRTT

RTT kåret som gazelle-virksomhed for tredje gang


”Vi er utroligt glade og stolte over de resultater der ligger til grund for vores tredje kåring som gazelle 2019. Det har krævet hårdt arbejde at skabe kontinuerlig og bæredygtig vækst. Vækst er ikke en selvfølge og derfor arbejder vi ud fra helt klare vækststrategier, for at sikre at vi opnår de mål vi sætter os for.” udtaler administrerende direktør Claus Jønck.


Sammen er vi stærkere Claus Jønck fremhæver særligt den holdindsats der ligger til grund for resultaterne og giver æren til sine medarbejdere: ”Vi var ikke nået hertil uden vores dygtige medarbejdere. Alle fra fejedrengene til lederne har lige meget betydning for vores vækst og vi er meget bevidste om hver enkelt medarbejders værdi. Vi løfter hinanden og hjælper hinanden over forhindringer, så vi kan nå nye højder sammen – uden jer var vi aldrig nået hertil. Tak for indsatsen til jer alle.”


Vækst med omtanke Det er samtidig vigtigt for Claus at påpege at vækststrategierne i RTT implementeres med udgangspunkt i en social og bæredygtig dagsorden, som har og altid vil være en del af RTTs DNA. 


”Vi tager vores sociale og integrationsmæssige ansvar meget alvorligt og vi vil fortsætte med at løfte vores del af ansvaret, for vækst i vores lokalområder, og skabe flere jobs til ledige på kanten af arbejdsmarkedet.”


Fortsat fokus på vækst ”Hos RTT hviler vi ikke på laurbæerne. Vi ser denne kåring som en indikation af, at vi er på rette vej, og vi vil bruge den til at fortsætte vores fokuserede arbejde, med at sikre vores plads øverst på podiet, som den stærkeste spiller på markedet, og samtidig den mest attraktive arbejdsplads for nuværende og fremtidige medarbejdere”, udtaler Claus afsluttende.Børsen kårer hvert år væksteliten blandt danske virksomheder, de såkaldte Gazeller.


Læs meget mere om Børsens gazeller her

867 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page