top of page
  • Forfatters billedeRTT

En racerbil bliver til...


RTTs folieafdeling fik til opgave at designe og montere folie på MB Racings helt nye Mercedes-AMG GT4 – et nyt dansk motorsportsprojekt, som involverer Jan Magnussen og Ronnie Bremer.

Foto: Nikolaj Karlshøj / CARLOS COMMUNICATION

Lidt om processen

Bilens originale farve er metal sølv, men MB Racing ønskede et anderledes racing look på deres GT-4 og derfor var det ikke nok med delvis indpakning. Bilen skulle fuldinpakkes og det skulle være noget man ikke havde set før.


Grundfarven blev Averys Supreme Satin Pearl White og stafferingerne er Satin Black. Enkelte detaljer er lavet med metallic Blue.

Stafferingerne på bilen er delvis håndlavede med hjælp af stafferbånd / Knifeless tape, som kræver erfaring og en rolig hånd. Du kan følge processen på billederne.

Har du også en special bil (eller en helt almindelig en af slagsen) der trænger til en forvandling, så kontakt vores folieafdeling og få en snak om dine designønsker på folie@rtt.dk eller tlf.: 4453 5515


Hvem er MB Racing?

MB Racing skal udvikle racerkørere og deltage i internationale løb på topplan, og teamets langsigtede mål er at deltage i store berømte events som 24-timers Le Mans. Teamet oplyser, at den flotte Mercedes-AMG GT4, allerede i 2019 vil blive indsat i europæiske langdistanceløb, men den vil også være at finde på de danske racerbaner, når Jan Magnussen stiller op i udvalgte afdelinger af den Special Saloon-serien.

Foto: Nikolaj Karlshøj / CARLOS COMMUNICATION

504 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page