top of page
  • Forfatters billedeRTT

RTTs direktør Jens Hultgren søger nye udfordringer

Ny ejerstruktur

Med virkning fra den 1. december 2019 har Jens Hultgren valgt at sælge sine aktier i RTT A/S til sin mangeårige kompagnon Claus Jønck, og Claus bliver således ene hovedaktionær.

RTT er i trygge hænder

Jens Hultgren udtaler: ”Claus og jeg har haft et fantastisk samarbejde gennem de seneste 25 år. Vi har sammen skabt en virksomhed med over 100 medarbejdere fordelt på 7 lokationer rundt om i Danmark, og vores virksomhed har et fortsat meget stort vækstpotentiale. Jeg har efter grundige overvejelser besluttet, at hvis jeg skal prøve noget andet og helt nyt, så skal det være nu. Derfor har jeg besluttet at sælge min ejerandel.”


Kun gode minder

”Jeg er ydmyg, glad og stolt over den gode tid Claus og jeg har haft sammen, i udviklingen af RTT, og det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med vores dygtige medarbejdere i hele landet hver eneste dag.”


En spændende fremtid venter

”I første omgang koncentrerer jeg mig om at afvikle mine opgaver i RTT, så overgangen bliver så smidig for Claus og RTT organisationen som muligt. Jeg fratræder min stilling som COO i RTT den 1. januar 2020."


Jens fortsætter: ”Jeg går herefter i gang med at undersøge nogle projekter, som jeg har haft i kikkerten gennem lang tid, men som jeg aldrig har undersøgt til bunds, grundet mit store engagement og ejerskab i RTT. Jeg har ikke besluttet mig for noget endeligt endnu, og det kan gå i flere forskellige retninger, men det bliver selvfølgelig noget helt andet, end det jeg arbejder med i dag. Mere kan jeg ikke sige lige nu."


Claus Jønck udtaler: ”Jeg har selvfølgelig fuld forståelse for Jens’ beslutning, og jeg er ked af at miste en god kompagnon. Vores match har altid været fint, og vi har fagligt komplementeret hinanden perfekt. Omvendt giver dette også nye muligheder både for Jens og mig. Den fremtidige målsætning er fortsat vækst i top- og bundlinje, og beslutningsprocessen bliver ikke langsommere af, at jeg bliver majoritetsaktionær, hvilket er vigtigt i en vækstorienteret virksomhed. Det giver også mulighed for, at virksomheden bliver forberedt til et generationsskifte, når jeg engang om mange, mange år vil gå på pension," slutter Claus Jønck og smiler.

950 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page