top of page
  • Forfatters billedeRTT

RTT Visual Branding 2.0

Vores drøm om at samle alle vores kræfter inden for Visual Branding i Søborg er endelig gået i opfyldelse!


Flere kreative kræfter samlet under ét tag

Sammenlægningen af de to afdelinger er en klar opgradering, som vil styrke samarbejdet og fællesskabet på tværs af afdelingerne.


Især vores carwrapping afdeling i kælderen og nu Visual Branding på 1. salen vil få stor glæde af hinanden og kan nemmere trække på hinanden i forbindelse med design, produktion, montage osv. til gavn for alle kunder.


De mange kreative hænder gør det også lettere for os at rykke endnu hurtigere på hasteopgaver både i produktion og montage. Samtidig rykker vi endnu tættere på vores fælles mål om at være den leverandør, der leverer den bedste kvalitet og det højeste serviceniveau til vores kunder.

Opgradering på flere parametre

Vi har samtidig benyttet muligheden til at opgradere maskinparken til den nyeste teknologi. Nu kan vi levere endnu bedre kvalitet - meget hurtigere!

Det skal være trygt at handle hos RTT

Som kunde hos RTT kan du være tryg ved, at du har én kontaktperson gennem hele processen - uanset hvilken opgave du skal have løst. Personen tager sig af koordineringen imellem afdelingerne, designoplæg, produktion, montage osv.

Du kan bare læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet for dig!


Har du brug for en snak om din visuelle profil, så kontakt Louise Christiansen på 61670161 eller lc@rtt.dk


På gensyn på Transformervej 4 i Søborg!

385 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page