top of page
  • Forfatters billedeRTT

RTT går over til digitale visitkort

"Vi forstærker vores forretningsnetværk ved at bruge den nye visitkort-app Stinto", udtaler administrerende direktør Claus Jønck.

I alle brancher er et opdateret og tilgængeligt netværk afgørende for forretningen. Med Stinto appen får vi automatisk opdateret alle vores kontakter og vi undgår derfor at stå med forældede oplysninger på kontakter, som både har skiftet job og telefonnummer i mellemtiden", udtaler Claus Jønck.


Når to kontakter er forbundet via Stinto-appen, vil deres respektive profiler automatisk blive opdateret, når én af dem eks. ændrer telefonnummer, e-mail eller stilling. På den måde er alle forretningsforbindelserne altid korrekt opdaterede og lige ved hånden.


Stinto sikrer samtidig at begge parter lever op til GDPR lovgivningen og kontakterne kan også kobles til virksomhedens CRM-system, således at kundernes oplysninger er opdaterede hele vejen gennem virksomheden.


“Udover at Stinto sørger for at holde vores netværk opdateret, sørger den også for at vi lever op til vores digitaliseringsmål, ved ikke at producere fysiske visitkort og derfor var valget ekstra oplagt for os”, afslutter Claus Jønck.


Alle medarbejdere i RTT har taget Stinto i brug og vi er i fuld gang med at invitere alle vores samarbejdspartnere og forretningsforbindelser til at forbinde med os derinde.

242 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page