24. juni 2017

At arbejde hos RTT

Hos RTT kan dine karrieredrømme gå i opfyldelse!

RTT har rammerne, hvis du har ambitionerne og viljen....

Kort beslutningsproces
Vi er en mindre virksomhed og der er der ikke langt fra tanke til handling. Vil du være med til at gøre en forskel, så har du muligheden her.

Respekt
RTT har en flad organisationsstruktur, og alles mening bliver respekteret og hørt.
Vores medarbejdere er eksperter på hver deres fagområde -en ekspertise som tilsammen skaber grundlaget for vores virksomhed. Derfor bliver der lyttet, når en medarbejder har et ønske, en idé eller et forbedringsforslag.

Arbejdsglæde
Hos RTT stræber vi efter at det skal være sjovt at gå på arbejde. Både kunder og medarbejdere skal have et smil på læben når de går ud af døren. Vi håndterer dagens udfordringer med et smil og bifalder alle tiltag, der kan gøre vores hverdag lidt sjovere.

Drive
Det er vigtigt for os at vores medarbejdere brænder for det de laver og hele tiden sigter efter nye mål.

Læs hvad vores medarbejdere synes om at arbejde hos RTT:

Martin, 34 år

Martin har været ansat hos RTT i 2 omgange - første gang fra 1999-2004, og i denne omgang siden december 2007. Martin er ansat som klargøringsassistent.

Hvad syntes du om at arbejde hos RTT?
- Jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag, fordi jeg har det sjovt og hyggeligt sammen med kollegaerne.

- Er der en sjælden gang noget der undrer mig eller går mig på, tager jeg det op med min chef og vi får snakket det igennem og finder en løsning. Det betyder at der ikke opstår misforståelser, og at vi kan bevare den gode stemning i afdelingen.

- Derudover kan jeg godt lide, at selvom vi har det sjovt og kan lave en hel del fis og ballade, så arbejder vi stadig i et højt tempo uden for meget spildtid. Vi er gode til at rokere rundt efter behov. Det øger effektiviteten og gør samtidig arbejdet mere alsidigt.

Hvad er anderledes her end andre steder? 
- Der er flere punkter, hvor RTT adskiller sig fra de andre steder jeg har arbejdet. Det er bl.a. også derfor jeg valgte at komme tilbage til RTT.

- RTT har en meget flad organisationsstruktur og der er ikke forskel på høj eller lav.
Kniber det med at nå en opgave, så tager chefen arbejdshandskerne på og hjælper til på lige fod med os andre.

- Der er en stor grad af fleksibilitet og frihed under ansvar, så det er muligt at få arbejde og privatliv til at gå op i en højere enhed, det er vigtigt, når man, som jeg, har små børn. Fleksibiliteten går naturligvis begge veje, så når der er meget pres på, så yder jeg med glæde en ekstra indsats for firmaet.