25. juni 2017

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Skriv din e-mail i feltet og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Referencer

RTT med Cleardrive og TaxiNord 4×48 til test af Tesla Model S

Claus Jønck, Administrerende direktør hos RTT, blev sammen med Cleardrive & TaxiNord 4x48 inviteret til at testkøre den nye super-elbil Tesla Model S i slutningen af juni, som de første i Europa.

Claus skulle sammen med Carl H. Nielsen fra Cleardrive, Carsten Aastrup Adm. Direktør i Taxinord 4×48,  samt Torben Arent fra FDM, vurdere om Tesla Model S var egnet til at køre taxi i Danmark.

 


Claus Jønck (RTT), Carl Nielsen (Cleardrive) og Carsten Aastrup (TaxiNord 4x48)
foran Tesla Model S

De fik mulighed for at prøvekøre både standard versionen og den magtfulde performance version udenfor fabriksporten i Silicon Valley for at se, hvad bilerne kunne præstere på forskellige typer af offentlig vej.
Bilen er netop leveret til de første kunder i USA.

Hvorfor tester TaxiNord 4×48 en Tesla?
Cleardrive har i mere end 1½ år arbejdet på at indføre netop Tesla Model S, som eltaxi i den Danske taxibranche. De har været i dialog med alle instanserne i branchen lige fra Taxinævn til Taxiråd og de centraler og sammenslutninger, der interesserer sig for at få elbilerne ind i branchen.

Cleardrive reserverede i februar 2011 50 Tesla Model S – den hidtil største ordre i Teslas historie. De mente, at hvis Tesla kunne levere den bil de havde beskrevet for offentligheden, ville den være det første rigtige bud på en elbil, der kunne bruges som taxi. Tesla S har nemlig den rette kombination af plads til passagerer, baggage og en rækkevidde op til 450-500 km. på en opladning. Tesla S lever derfor umiddelbart op til kravene til en taxi.

 

Succesfuld prøvekørsel
Efter at have prøvekørt begge versioner af Tesla Model S, kan vi konkludere at den kører fantastisk og lever fuldt op til det Tesla har lovet, hvad angår udstyr, performance, rækkevidde og rummelighed. Model S matcher de opstillede forventninger til fulde.

Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at Tesla Model S vil komme til at spille en væsentlig rolle i fremtidens grønne taxibranche.

Claus Jønck udtaler: ”Det har været en kæmpe oplevelse at være en af de første, der prøver en ”rigtig" el-bil. Jeg glæder mig til at montere taxameter udstyr i den første TaxiNord El Taxi.”.

Læs hele artiklen og se flere billeder her

Tesla Roadster i TaxiNord 4x48 indpakning
RTT havde også fornøjelsen af at pakke en Tesla Roadster ind i 4x48 profilindpakning for Cleardrive. Bilen skulle bruges til at promovere den elektriske taxa på folkemødet på Bornholm.