24. juni 2017

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev
Skriv din e-mail i feltet og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Referencer

RTT indgår samarbejde med Ishøis Autoelektro

Fra venstre: Claus Jønck og Peter Ishøi
 
Ishøis Autoelektro og RTT har i mange år gået med tanken om et samarbejde, og nu skulle det være.
Efter 30 år i branchen har Ishøis Autoelektro ApS valgt at lukke værkstedet på Skjulhøj Allé i Vanløse pr. 1/1-2016.
Alle medarbejderne, inkl. Peter Ishøi, bliver ansat hos RTT i Søborg, hvor de vil fortsætte med at servicere taxikunder sammen med vores dygtige taxi-team.
 
Peter Ishøi, direktør for Ishøis Autoelektro forklarer, at han kunne se en stor fordel i at indgå samarbejdet netop nu: ”Kunderne kræver mere og mere af os, og ved at kombinere vores ekspertviden inden for taxametersystemer med RTT store produktpalette inden for både taxi, folie, klargøring og udstyr får vi mulighed for at tilbyde kunderne den højeste kvalitet og service under et tag. Noget man ikke finder andre steder i branchen.”
 
Styrkelse af position og viden
Samarbejdet med Ishøis Autoelektro betyder at RTT får en helt unik position i taxibranchen.
 
Claus Jønck, adm. direktør for RTT udtaler: ”Vi er meget tilfredse med den aftale vi har indgået med Peter Ishøi. Det giver os en helt unik mulighed, for at kunne tilbyde vores kunder et endnu højere serviceniveau og en brancheerfaring ud over det sædvanlige. Samtidig vil de kunne nyde godt af vores one-stop-shopping koncept og spare både tid og penge ved at få ALT under et tag – udstyr, service, softwareopdatering, folie og klargøring mv.”
 
Velkommen hos RTT
Taxa- og auto-elkunderne fra Ishøis Autoelektro vil fremover blive henvist til RTT i Søborg. Her vil de blive mødt af både nye og kendte ansigter fra vores dygtige taxi-team.
Det nye Taxi-team: Jens Hultgren, Anne M. Pedersen og Peter Ishøi 
 
Teamet vil efter nytår bestå af Jens Hultgren, Anne M. Pedersen, Peter Ishøi samt alle vores dygtige taximontører på værkstedet. Den eneste ændring vil være, at vi nu tilbyder flere services og mere erfaring under et tag.
 
Vi glæder os til at byde vores nye kunder velkommen på Transformervej 4 i Søborg!
 
Læs mere om alt det vi kan tilbyde dig og din bil her